VELEPRODAJA ODEĆE

Opremite svoj butik garderobom EDI brenda.

Kompanija Edi doo, je osnovana 1993 godine, a oslanja se i nastavlja porodičnu tradiciju u proizvodnji trikotaže od 1965.godine. Osnovni moto kompanije jeste “ STIL JE NEŠTO KVALITET JE SVE”, ključno i najvažnije opredeljenje kompanije jeste da se proizvodnja odevnih predmeta bazira na materijalima PRIRODNOG porekla, pre svega vune i pamuka. Priroda je dala sve, mi samo vešto oblikujemo ono sto od prirode uzmemo i prilagodimo mašti našoj i masti koja nas okružuje i kolekcija je sklopljena.

Za naše dizajnere priroda je trajna inspiracija..Za nas: očuvajmo prirodu, očuvajmo tradiciju, očuvajmo zdrav ambijent u proizvodnji o okruženju…ZDRAV proizvod, više je od proizvoda!

Untitled design (34)
kolekcija jesen zima (1)
kolekcija jesen zima (2)
kolekcija jesen zima
  • Dizajn centar ima osnovnu ulogu da prati modna kretanja na tržistu i da na bazi toga predlaze smernice za izradu kolekcije i proizvodnje.
  • Standardno radimo dve osnovne kolekcije , i to: kolekcija prolece /leto i kolekcija jesen/ zima pod brendom EDI FASHION i EDI CLASSIC.
  • Naši potencijalni kupci imaju mogućnost da izvrše odabir i zaključivanje robe za svoje poslovanje unapred na prezentaciji kolekcije koja se obavlja u sedištu kompanije.
  • Druga mogućnost je da se snabdeju robom neposredno pred sezonu, takođe u sedistu kompanije ali u tom slučaju mogu izvrsiti odabir robe od asortimana koji je na lageru.

Zainteresovanim partnerima za FRANSIZING system poslovanja pružamo mogućnost takvog poslovanja. Potrebno je da imaju dobru poziciju lokala ili da imaju dugoročno opredeljenje za brend EDI.

Proizvodnja pod “VAŠIM BRENDOM”.

Ukoliko zelite robu pod Vašim bredom tu opciju imate u kompaniji EDI. Možete Vas dizajn proslediti u naš dizajn centar i sve ostalo je tehničko operativno pitanje.

  • Proizvodni program: trikotaža i konfekcija za žene i muskarce od “ 7 do 77 ” godina.
  • Tehnicka opremljenost: proizvodnja je opremljena savremenim mašinama tako da pruža mogućnost izrade najrazličitijih stilova i modela.
  • Lokacija: proizvodnja je locirana u Centralnom delu Srbije, na Koridoru 10, tako da je pristup jednostavan
  • Kardovi: Najvazniji segment u poslovanju kompanije su kadrovi. Imamo dobar tim iskusnih obrazovnih kadrova, što je preduslov za dobru proizvodnju i dobar kvalitet.
  • Tržiste: Na tržistu Evrope smo indirektno prisutni više od 50 godina (porodicno), direktno od 1993.g
  • OCENA: za sebe i našu kompaniju mislimo da smo u svom poslu jako stručni, imamo izuzetno profesionalan odnos prema poslu i veliku posvećenost. Poslovne partnere maksimalno uvažavamo. Mi smo društveno odgovorna kompanija.

Kolekcija PROLEĆE/LETO je dostupna za prodaju na veliko. Poručite danas, roba je kod vas već za dva dana!

Kontakt: office@edi.rs ; +381 63 433 696