FRANŠIZA

Zainteresovanim partnerima za FRANSIZING sistem poslovanja pružamo mogućnost takvog poslovanja. Potrebno je da imaju dobru poziciju lokala ili da imaju dugoročno opredeljenje za brend EDI.

Proizvodnja pod “VAŠIM BRENDOM”.

Ukoliko zelite robu pod Vašim bredom tu opciju imate u kompaniji EDI. Možete Vas dizajn proslediti u naš dizajn centar i sve ostalo je tehničko operativno pitanje.

Šta je to, zapravo, franšiza?

Franšizing je način na koji sopstveni posao možete da vodite pod dobro poznatim brendom, a primenjuju ga i neki od najvećih svetskih brendova.

Kada kupite odnosno primite franšizu vi zapravo i dalje suštinski poslujete sopstvenim sredstvima i resursima, na sopstveni rizik; međutim, ovaj put pod tuđim imenom – pod brendom davaoca franšize. Takav, poznatiji i zvučan brend, samo je dodatna garancija za veću prepoznatljivost i, automatski, veći broj klijenata, a samim tim umanjenu mogućnost vašeg poslovnog neuspeha. Odnosno, lakšeg poslovnog uspeha!  Iako franšiza podrazumeva poslovanje pod tuđim imenom, ovaj model poslovanja predstavlja lični biznis.

Kada odlučite da kupite franšizu, davalac i vi – kao primalac franšize – zapravo potpisujete franšizni ugovor, kojim se definišu međusobna prava i obaveze. Franšiza je, dakle, čitav sistem poslovanja.

edi-fransiza

Ako ste zainteresovani za ovakav vid saradnje i  smatrate da je franšiza ono što najviše odgovara Vašim poslovnim sposobnostima, sklonostima i mogućnostima- obratite nam se putem mejla office@edi.rs ili telefona +381 63 433696. Takođe, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.